HTML

renáta mutatóba

Friss topikok

  • uggs: Proper role! really appreciate YOU-thanks a lot! (2011.11.21. 12:40) Közönségtali
  • wassumerryvem: DUBLIN (Reuters) – The Irish Mothers Day Flowers Aviation Dominion said it would own up flights to... (2010.05.06. 10:59)
  • Dóra: Egyébként miért venne semmibe az ellenőr? Elkéri a bérleted, pont hogy tudomást vesz a létezé... (2009.07.27. 12:27) eseményz
  • rebi: nézdmáár aza neve hogy benchpont. olyan a pólóm is . mégilyet. szia márka! (2009.07.26. 00:17) rüvid
  • möiröi: így jobb (sztem) :) jó kép (2009.07.22. 21:50) h

Címkék

a (1) ááááá (1) álom (1) alvás (1) amon (2) anyegin (1) bálint (1) bán (1) Bánk (1) beteg (1) centis (1) chao (1) cigaretta (1) cipő (1) fesztivál (1) fogkefe (1) fotók (1) grace (1) gyökér (1) ha (1) hanuka (1) hegyalja (1) hugo (1) hundera (1) igazgató (1) igazságtalanság (1) irodalom (1) iskola (2) jgghhg (1) kanál (1) karácsony (1) kedélyes (1) kedvtelenség (1) kelly (1) kép (2) képek (4) két (1) kispál (3) kisstibi (1) klimaxos (1) köhögés (1) körlevél (1) mandarin (1) manu (1) matyi (1) megbomlik (1) menés (1) mika (1) müpa (1) nyak (1) nyina (1) pizza (1) ponyvaregény (1) prób (1) próba (1) pulyka (1) puskin (1) Quimby (5) rajz (4) részeg (1) síszünet (1) sör (2) szagelszívó (1) szakítás (1) Szar (1) szex (1) szilveszter (1) szívrablás (1) szombat (1) tequila (1) tisza (1) tobin (2) vágyódás (1) vakond (1) valentin (1) vége (1) videó (3) vonal (1) Címkefelhő

untam, hogy untam

2009.08.31. 11:03 popsicream

kaptam egy levelet, hogy legyen látható a blogom, mert egy lány szeretné fölhasználni a neten való vergődéseimet a szakdolgozatához és erről eszembejutott, hogy ritka olya arcot találni, aki ilyen hatásosan és őszíntén vergődik a weben. hát miért ne legyek rohadt egyedi és miért ne folytassam a fikázásokkal kísért kis életsztorimat, nem? főleg, hogy mostantól büszkék lesztek rám. holnap évnyitó. kaptam SMSt. klencre beficcenek az új sulimba, végre nem hányom telibe az igazgatót, mert a mostani valószínűleg nem úgy fog kinézni, mint egy klmaxos madárijesztő, aki, mivel nem bírja elviselni, hogy ritkul a haja és elállt a menzesze, lila szőrmegallérral fölfegyverzett, napfényen megcsillanós kiskosztümben monjda el a himnusz után, hogy mennyire geciszép az épület és ne dohányozzunk, mert akko kollektívan mindenkinek kimetszenek egy darabot a tüdejéből, még annak is, aki nem dohányzik egyáltalán.

jut eszembe. rá szeretnék gyújtani. vannak napjaim mikor egyáltalán nem vágyom ilyesfajta örömökre, hogy nikotin, meg lehamuzás, meg sistergés mikor meggyújtom, meg kifújni a füstöt (tudok karikát)... de vannak napok, mikor selymes melegség önt el, ha arra gondolok, hogy rágyújthatok nemsokára. hát van ez így.

a kontaktlencsém fantasztikusan funkcionál. pont akkor szakítottam el véletlenül az egyiket, mikor pont új szettet kellett kinyitnom. az istván is kontaklencsém és mindig idegeteg, mikor látványosan szenvedek a berakás fáradalmai közben. érted... LÁTVÁNYOSAN!

úgy amúgy mostanában színesek az álmaim. király kékek, citromsárgák, házról leesősök, meg mindig benne van ugyanaz az egy ember, de remélem ez hamarosan változni fog és kibattyog az álmomból... senki nem engedte meg neki, hogy bepofátlankodjon... bár, lehet, hogy a zaklatásaim irányába meghozták "gyümölcsüket" :S

az is történt, hogy ihaj csuhaj, voltunk szigeten, ihaj csuhaj, de jó volt!

itt már nagyon vártam a prodigyt ám... és nem is csalódtam. olyan fölös energiáktól és sóktól szabadultam meg, pfej! isen volt, isten.

egyik délutn a szilvinél pihentünk, aztán mentünk a paradicsomba újra

Szólj hozzá!

Címkék: cigaretta igazgató klimaxos

A bejegyzés trackback címe:

https://tulvekony.blog.hu/api/trackback/id/tr756343581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása